Nyheter

Jonas Sjöstedt till Rinkeby

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt besöker Rinkeby den 15 mars och håller öppet möte på Folkets hus. Huvudtemat för mötet är det faktum att Sveriges ekonomi går bra, men att långt ifrån alla får ta del av det.

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt besöker Rinkeby den 15 mars och håller öppet möte på Folkets hus. Huvudtemat för mötet är det faktum att Sveriges ekonomi går bra, men att långt ifrån alla får ta del av det.

– Under lång tid har klyftorna ökat. Socialdemokraterna har bevarat det skattesystem som de borgerliga partierna riggade för de rika. Nu behövs en politik som tar problemen med de ekonomiska klyftorna på allvar, säger Jonas Sjöstedt om vilket budskap han vill förmedla i Rinkeby.

Sverige behöver en ekonomisk politik för alla, inte bara det rikaste. För att åstadkomma det behövs en starkare vänster i hela landet!

Kom och träffa Jonas och engagera dig i Vänsterpartiet inför valåret 2018!

Öppet möte med Jonas Sjöstedt
15 mars kl 18.30
Folkets hus Rinkeby

Bjud in dina kompisar.

Vill du bli medlem?: www.vansterpartiet.se/bli-medlem

Kopiera länk